Limepicklad lök: Lägg löken i lime och honung, rör om och låt dra i 30 minuter.
Vispa samman smör, BBQ-sås och hotsås till ett kryddsmör.
Blanda färsen försiktigt och smaksätt med salt och peppar. Forma fyra stora burgare och placera en kula kryddsmör mitt i burgaren. Tryck till färsen runt smöret så att det inte läcker ut.
Grilla på hög värme till önskad stekningsgrad. Montera fina burgare på nygrillat bröd. Servera med limepicklad lök.
Ingredienser
- 600g högrevsfärs
- salt och svartpeppar
Kryddsmör:
- 4 msk smör
- 1 msk Sweet Baby Ray’s BBQ-sås, välj Din favorit
- 0,5-1 tsk Cholula Hot Sauce
Till servering:
- 4 st skivor cheddarost
- 1 msk Sweet Baby Ray’s BBQ-sås, välj Din favorit
- sallad och grönsaker
- 4 st goda bröd
Limepicklad lök:
- 2 små rödlökar, skivade
- 2 msk pressad lime
- 1 msk flytande honung